Min favoritt er å kombinere havremüslien med greskyoghurt og blåbærsyltetøy. Servert sammen med litt yoghurt og syltetøy blir dette en vidunderlig god frokost som gir massevis av energi og en super kick-off på dagen
Kan man bruke noe annet enn greskyoghurt. Bruker du naturell gresk youghurt. konsistensen med litt yoghurt eller melk om nødvendig, server straks med den toppinen du ønsker
en håndfull mandler og hasselnøtter. Tilslutt drypper du noen dråper akasiehonning på toppen. kanel. hakk en håndfull mandler og hasselnøtter i små biter
Hjemmelaget frokostblanding er både sunt, mettende og deilig til greskyoghurt. Så kom jeg på at banan er naturlig søt og sunn, og vispet sammen en overmoden banan og blandet sammen med glutenfrie nøtter, frø, kjerner, havregryn og kokosolje (som også har litt søt smak)
Serveres her med greskyoghurt og hjemmelaget pasjonsfruktkrem (Passionfruit Curd). Bland sammen havregryn, solsikkekjerner, sesamfrø, gresskarkjerner og nøtter
Greskyoghurt, cottage cheese, bringebær, blåbær, banan, havregryn og mandelsmør ♥. Nøytrale eller ristede nøtter puttes i en kraftig foodprocessor sammen med smakstilsetting
Spar noen nøtter til pynt rundt kaken etterpå. 1 ts kanel. 3-4 ss pekannøtter (eller annet). 2-3 ss greskyoghurt. 1 ss sukkerfri sirup (eller honning). 1 ts kanel. 3-4 ss pekannøtter (eller annet). 2-3 ss greskyoghurt. 1 ss sukkerfri sirup (eller honning)
Som topping kan man variere med friske bær og frukt, syltetøy eller hakkede nøtter med honning. Ta ut av kjøleskapet og ha over litt flytende honning og en skje økologisk peanøttsmør (uten sukker)
Denne fortjener en god, tykk gresk eller tyrkisk en. Oppskriften kan tilpasses etter smak, ved å bytte ut frø eller nøtter for å få en egen favorittblanding