røke- eller gravlaks. Kok opp vann smakssatt med salt, pepper, sukker og litt olivenolje. La aspargesen koke en kort stund, og skyll den så med kaldt vann
Etter dette fulgle en gravlaks som hadde fått en real mengde olivenolje over seg, nydelig det også. Konseptet er at de har en treretters-meny hvor de bestemmer forretten og gjestene får velge mellom flere retter når det gjelder hovedrett og dessert
Ellers har vi nå «vaska gølvet» og pynta tre, krydret ribben, laget gravlaks, sild, sylte, sennepssaus, syltet rødløk og rødløkmarmelade, fikenmarmelade og enda litt til
Jeg lager min egen gravlaks så en bit av den ble brukt og her kommer oppskriften på laksetartar. Det føltes og riktig å starte et så langt måltid med en forrett av lettfordøyelig fisk, lett og skarpt i munnen, før det litt mer tungt fordøyelige og søte rosa lammekjøttet som kom i hovedretten
Når jeg hører om gravlaks eller for den saks skyld rakfisk ser jeg for meg utrolig kompliserte prosesser som tar måneder på fulltid for å få til et par spiselige filèter
Fylte egg med gravlaks…. FORRETT # 1. FORRETT # 2. FORRETT # 3. I morgen er det den store dagen- Nyttårsaften, og her får du forslag til tre ulike 3-retters menyer
Gravlaks eller salmalaks. Hvis du vil lage fest midt i hverdagen, så kan du jo lage en forrett. Det er og lurt å ha fisk i forretten, de fleste bruker kjøtt i hovedretten
Forrett. Sett så formene i kjøleskapet i 30 min før du har på gravlaksen. Ha forskjellig revet salat og sennepsaus rundt 200 g gravlaks, skinn- og beinfri
Det er og lurt å ha fisk i forretten, de fleste bruker kjøtt i hovedretten. Forretten skal ikke være for mettende, det blir fort for mye mat og det er ikke så gøy å servere dessert når alle er ferdig allerede