Gravet makrell oppskrifter

Gravet makrell

Gravet makrell

Jeg gravetmakrellen, for så å steke den etterpå. Vi nyter disse varme dagene på sjøen, og da blir det mye makrell på kroken
Mere tapas takk! #Lørdagsmat

Mere tapas takk! #Lørdagsmat

Lefsene kan smøres med smøreost / Snøfrisk og rulles sammen med røkt eller gravet fisk. Makrell og mandelpotet ”beta”Varmrøkt makrell, kan også bruke varmrøkt sild eller ørretMandelpoteterrømmeRødløkUrter f
Gravlaks Med Sennepssaus

Gravlaks Med Sennepssaus

Så er den ferdig gravet. Laks, ørret, torsk, makrell, sik, reinsdyrfilèt og storfekjøtt egner seg utmerket for graving
Gravlaks, ørret og flere

Gravlaks, ørret og flere

 De senere årene er gravet fisk blitt mer og mer vanlig på julefrokosten og julebordet. Noe av det jeg husker best fra oppveksten rett etter krigen var mors gravmakrell

Deilige smørbrød i to etasjer

Røkt eller gravet laks , ørret , sild eller makrell. picklesmajones og gravet eller røkt fisk. Rør sammen alle ingrediensene til en jevn ostekrem

Laksesalat

Gravet fisk skjæres i tynne skiver. 400 g varmrøkt eller gravet laks ( varmrøkt/ gravet ørret , sild eller makrell ( kaldrøkt ) kan også brukes )

Gravet makrell

Gni fisken med en blanding av salt, sukker og pepper. Legg filetene sammen to og to med rikelig klippet dill mellom

Gravet makrell

o Bruk litt større makrell og. 1 kilo makrellfileter med skinn. 1. Bland salt, sukker og pepper og gni fisken inn med dette

Det er ikke ett fett !

makrell. Hvordan øke inntaket av omega-3 og vitamin D - Bruk fisk som pålegg (makrell i tomat, røkt/gravet laks, sild, ansjos og sardiner) - Fisk til middag 2-3 ganger i uken ( makrell, ørret, sild, laks, men også magerfisk) - Følgende kilder inneholder omega-3 i mindre grad. 2-3 ganger i uken ( makrell, ørret, sild, laks, men også magerfisk) - Følgende kilder inneholder omega-3 i mindre grad