Gravet kjøtt akevitt oppskrifter

Saka er kvalbiff

Saka er kvalbiff

For dei av som husker radiolegenda Bjørge Lillelien sine berømte ord «Saken er biff», ga ikkje det spontane gledesutbrotet nødvendigvis assosiasjonar til storfekjøtt

Det andre Skagen

Og ønsker du deg kjøtt får du selvfølgelig det også. Legg dem i kjøleskapet mens du koker saus på skallet, akevitten, hvitvinene og creme fraiche
Mere tapas takk! #Lørdagsmat

Mere tapas takk! #Lørdagsmat

Lefsene kan smøres med smøreost / Snøfrisk og rulles sammen med røkt eller gravet fisk. Lefserull med skogsbæryoghurt og viltkjøttLefse og skiver av kjøtt for eksempel skinke, viltkjøtt ( har brukt roastbiff av rein)
Salting, toerking etc av fisk og kjoett

Salting, toerking etc av fisk og kjoett

Salting av kjøttSalting er en gammel metode for å kunne oppbevare kjøtt over lengere tid. Filetene legges "anføttes" i et fat eller en plastpose i en blanding av salt, sukker, krydder, dill og kanskje en slant akevitt