Disse potetene er grovmost og rørt inn med finhakket hvitløk, vårløk og persille. Så har de fått smak av bèarnaise saus og en god neve med revet ost som gir de en cheesy kjerne og et sprøstekt ytre
Legg potetene lagvis med revet ost, sjampinjong i skiver og finhakket hvitløk. Husk at gratinertepoteter tar litt tid å få ferdig, så det er greit å begynne med denne før du går løs på resten av middagen
Finhakk hvitløk og ha i sammen med fløte, salt og pepper. De fleste kjenner det klassiske oppskriften på fløtegratinertepoteter, og her er en annen variant med en karamellisert løk i lag medpoteter og Blå Castello på toppen
Sil av vannet og bruk kokevannet sammen med melk til å lage en hvit “fiskebollesaus”. Du kan bruke løk eller hvitløk eller begge deler i sausen hvis du ønsker det
Ha melk, fløte og hvitløk i en kasserolle og varm det opp til kokepunktet. Det er deilig å få en stille stund utpå ettermiddagen etter en dag med gjøremål og plikter
De fleste kjenner det klassiske oppskriften på fløtegratinertepoteter, og her er en annen variant med en karamellisert løk i lag medpoteter og Blå Castello på toppen
Varm en liten kjele med soyamelk, soyafløte, hvitløk, laurbærblad, næringsgjær og muskat. Fløtegratinertepoteter er vanvittig godt i seg selv, men her har jeg i tillegg tilsatt sjampinjong i skiver
Tja, derfor, da tanken om gratinertepoteter dukket opp denne gangen, sjekket jeg med ham, og fikk klarsignal, men jeg lovet å trekke forma med aluminiumsfolie
Skjær poteter i skiver, bruk gjerne en mandolin og finhakk hvitløk. I dag serverer jeg den nydelige brokkolikremen med hot pepperbiff, fløtegratinertepoteter i porsjonskåler, en av verdens beste peppersauser og noen stekte tomater ♫♪