Gratinert skinke oppskrifter

Gratinert blomkål

Gratinert blomkål

Fordel skinken utover tallerken og dander gratinert blomkål på toppen. I mellomtiden sprøsteker jeg skinke i en tørr stekepanne
Gratinert skinkegrateng

Gratinert skinkegrateng

Først lurte de meg til å få lyst på skinkegrateng, via en oppskrift på ukesavisen sin. Så kuttet jeg grønsakene opp i buketter, og skinken oppi små terninger
Gratinert blomkål med spekeskinke og chorizo

Gratinert blomkål med spekeskinke og chorizo

Ellers kan du egentlig putte i denne gratengen det du har for hånden, som skinke, vårløk, mais osv. Del tomatene, ta ut frøene og kutt de opp i biter som du legger over blomkålen sammen med skinkestrimler og evntuelt chorizopølse
Kokt  skinke  frå  eige  kjøkken

Kokt skinke frå eige kjøkken

Juleskinke, påskeskinke, sommarskinke. Skinke er så mangt. Men skal vi følgje regelverket, skal ei ekte skinke vere eit meir eller mindre heilt kjøttstykke frå skinka til svinet
12 sunne, enkle tips til lunsj & matpakker!

12 sunne, enkle tips til lunsj & matpakker!

Gratinert speltlompewraps som du finner oppskrift på HER er også nydelig som lunsj. Av pålegg er det berre å bruke fantastien og variere fra gang til gang, i denne hadde eg serranoskinke, tomat og spinat
Hjemmelaget Pølsegrateng

Hjemmelaget Pølsegrateng

Bruk gjerne oppskriften på sausen og tilsett kokt makaroni, skinke og dampet brokkoli eller fisk, stekt bacon i biter og dampet brokkoli/gulerot
Grillet aubergine med tomat og mozzarella

Grillet aubergine med tomat og mozzarella

Gratinert aubergine med parmaskinke og parmesan. Du kan enkelt lage variasjoner av Grillet aubergine med tomat og mozzarella ved å legge alle typer skinke, chorizo eller salami mellom lagene
Steinsoppen, den mangfoldige. Del 1.

Steinsoppen, den mangfoldige. Del 1.

en frisk salat, en sopphatt fyllt med kjøttdeig eller skinke kokt inn med litt fløte og urter, overstrødd ost og gratinert til lysebrun
Potet- og skinkegrateng

Potet- og skinkegrateng

Gratinert kyllingform. Skjær løk og poteter i tynne skiver og skinken i strimler (la det være litt skinke igjen til topping)