Gratinerte kamskjell. Dagens fangst ble ferske reker fra Tromsø, kokt kongekrabbe og kamskjell, klare til gratinering i ovn med kantareller, sennepsaus, cheddar og urter
Denne nydelige vinen serverer jeg også til kongekrabbe, scampi og sushi. Men i dag vil jeg dog friste med en annen variant, nemlig hummer gratinert i sjampinjong, hvitløk og krydder
I denne retten har jeg gratinertkongekrabbe med blåmuggost og vårløksmør og servert med en frisk salat og glutenfrie fine rundstykker med restene av vårløksmøret
GratinertKongekrabbe og blåbærgravet kveiteceviche med eple- og fennikelsalat til forrett. Siden jeg hadde litt dårlig erfaring med kongekrabbe fra en annen Tromsørestaurant fikk jeg smaksprøve på krabben før jeg bestilte
herlig kongekrabbe med hjemmelaget lavkarbo loff, hjemmelaget aioli med hvitløk og sitron, tynne skiver rødløk og masse masse sitron, lime og kvernet pepper
Kongekrabbe - om den er frossen, prøv å få tak i en rå krabbe og kok den selv. Skikkelig sommermat, som smaker best sent på høsten eller om vinteren da råvarene er best
kongekrabbesalat med eple og agurk. Kongekrabbe på Crostini (3). Gratinert hummer (10). Tukulu Chenin Blanc Fairtrade 2012 er sommerens beste Bag-in-Box
GratinertKongekrabbe og blåbærgravet kveiteceviche med eple- og fennikelsalat til forrett. Siden jeg hadde litt dårlig erfaring med kongekrabbe fra en annen Tromsørestaurant fikk jeg smaksprøve på krabben før jeg bestilte