Gratinert hummer med parmesan oppskrifter

Grillet hummer med rød pesto

Grillet hummer med rød pesto

Jeg laget en rød pesto som jeg hadde over hummernemed litt revet parmesan på toppen. Kjør pinjekjernene i en blender sammen med hvitløk, parmesan og soltørkede tomater
Mindre hummer i år sies det!

Mindre hummer i år sies det!

Med et godt lag parmesan på toppen. En god hummer skal man ikke rote for mye med. Og er du heldig hender det at den selges med rabatt litt før den går ut på dato
Hummer med olivenolje

Hummer med olivenolje

Til venstre den ene halve hummeren, til høyre den gratinerte. revet parmesan. Når hummeren er delt opp, legger du matplast over klørne, og knuser dem med et lett slag med en hammer, gjerne en som denne

Lobster Thermidor, skritt for skritt!

En god hummer skal man ikke rote for mye med. Rør tilslutt kjøttet inn i sausen, fyll hummerskjellene, strø over parmesan, og gratiner i ovn
Doblet hummerfangstene!

Doblet hummerfangstene!

Med et godt lag parmesan på toppen. En god hummer skal man ikke rote for mye med. Det har samtidig bare vært tillatt å fiske med stang- og håndsnøre i det samme området
Scampi Thermidor skritt for skritt

Scampi Thermidor skritt for skritt

En liten cocotte ble brukt til det overskytende, som vi selvfølgelig også gratinerte. Men det betyr ikke at sjøkreps er en hummer

Gratinert hummer

Riv godt medparmesan over. Hvis du har litt dill og gressløk pynter du med det. Fyll litt ekstra kjøtt fra klørne i hummerskallet