Oppskrift. Følg godt med så ikke Granolaen blir brent. Chia frø gir deg mer langsom blodsukkerstigning, altså kan de hjelpe deg dersom du ofte sliter med at du får lyst på mat mellom måltider
Etter at jeg knakk koden til (det jeg trodde var en) perfekt granola er jeg ikke personen som slår meg til ro med det, så jeg tenke å ta skrittet enda litt lengre, nemlig å prøve en annen variant, men denne gangen med mine favoritter
I dag startet jeg dagen med en nydelig granolamed havre, mandler,valnøtter kokos og rosiner. Granolaen kan lages glutenfri, melkefri og uten hvitt sukker
Oppskriften, som slettes ikke er spesielt avansert, får du her. Gresskar og peanøttsmør, kokosolje, agavesirup og deilig krydder at typen kanel, nellik, ingefær og muskat
Avkjøl blandingen og bland med ristede hasselnøtter, tørkede bær, rosiner og kokosflak. Bland gryn med grovt hakkede mandler og gresskarkjerner på et stekebrett med bakepapir