Igjenposter denne oppskriften på denne kjempegode grøten jeg hadde til frokost idag. Grøten er laget med mandel og nøtte-mel og er en god og mettende grøt, og passer dermed bra for eksempel til frokost eller som kveldsmat
Høst = grøttid for meg, og selv om vi har hatt en fantastisk deilig høst frem til nå, og rene juli-temperaturer de siste dagene, har jeg funnet frem Grøtboka mi
Jeg elsker grøt og lager meg ofte lavkarbo mandelgrøt eller rømmegrøt til frokost eller kveldsmat, men idag ville jeg prøve noe nytt så jeg kom frem til denne grøten jeg deler oppskrift på her idag- som ble kjempegod
Hirsegrøt med plommepuré. Kok grøt av et par skjeer hirsemel (eller hirseflak) og vann. Blir det mange biter i grøten, kan du helle/mose den gjennom en sil
1 dl byggryn (legges i vann over natten) 1 dl havregryn (legges i vann over natten for å bedre næringsopptaket) *3-5 dl melk ( jeg bruker gjerne usøtet havre eller mandelmelk i denne grøten) 2 ss cottage cheese (kan sløyfes) Litt rosiner Litt valgfritt syltetøy ca 8 stk usaltede cashewnøtter pr
I helgen fikk guttene prøvesmake grøt for første gang. Jeg vet ikke hvor mye av grøten som faktisk havnet i magen, og de virket ikke kjempeinteresserte enda, men det var jo litt moro