Smak til med salt og pepper. Jeg hadde også oppi litt kål. Server suppen med godt brød og smør til. Skjær løken i biter og varme den i kjelen sammen med 1 spiseskje smør og byggrynet. Hvis du ønsker å piffe den opp litt tilsetter du 1 spiseskje med finhakket fersk ingefær og litt purre
Kraft kan brukes som base i supper, alt fra grønnsakssupper til kjøtt- og fiskesupper. Du har sikkert hørt kokken si “den gode smaken ligger i kraften”, men kanskje ikke turt å sette i gang med å lage kraft fra bunnen av selv
Smak til med salt og pepper. Kolrot og blomkål er også godt å bruke i suppen. Skjær opp kål. 230 g hodekål. 3 minutter, hell i kålen. Men det skal være nok til at en person kan bli mett 5 ganger, og isåfall er hver skål 161 Kcal. 230 g hodekål
i grønnsakssuppermed. Enkel grønnsakssuppe. Supper kan være et fullverdig måltid som smaker godt,metter lenge og inneholder betydelige mengder med viktige næringsstoffer