Rør rundt innimellom til grønnsakene er behagelig myke. Hvis lammekjøttet mister for mye varme mens det hviler kan det legges raskt på grillen og gi det varme noen sekunder før det skal serveres
Tilsett det brunede lammekjøttet og la det steke sammen med grønnsakene et par minutter. Ha i løken og stek den sammen med rotfruktene til alt begynner å ta farge
Mens dette pågikk kokte vi grønnsaker (vi valgte gulerot, brokkoli og aspargesbønner), finkuttet poteter til en liten grateng med mye hvitløk og litt fløte, samt startet på sausen
Stek lammet i en stekepanne på sterk varme til du har fått stekeskorpe på hele lammet. Hjemmelaget snacks er alltid godt og disse søtpotetchipsene er et veldig godt tilbehørtil middagen
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
«Jaså ja, kje,» tenkte jeg og lurte på hva i alle dager jeg skulle bruke det til. Du kan selvfølgelig bruke hva slags kjøtt du vil her, men jeg synes lam eller kje passer best