Kutt ingrediensene i små biterSurr selleri, eple, løk og sopp i smørTilsett de tørkede urteneStek bacon i en stekepanneBland sammen grønnsaker, bacon og brød, og krydre med salt og pepper
Strain å fjerne grønnsaker og kalkun, deretter tilbake væsken i pannen. (For en strukturert saus, fjerne kalkun og, ved hjelp av en pinne blender, blitz gulrot og løk i aksjen inntil ganske glatt
Denne sausen, som passer perfekt til helstekt kylling eller kalkun, er fyldig, smaksrik og deilig. Tenk dere det, å gå igjennom livet uten den livsgleden som en god saus tilfører livet
Her har jeg tilberedt maten i panne (bruk gjerne wok-panne om du har), men har du begynt grillsesongen, så sleng gjerne både grønnsker og koteletter på grillen
Så utrolig mye gode smaker fra pasta, hvitløk, oljer, sesamfrø, chili, grønnsaker og urter. Jeg hadde heller ikke hatt noen problemer med å servere denne til gjester
Smør kalkunen inn med smeltet smør, salt og pepper. Steik kalkunfileten etter anvisning på pakken. Til 4 personer. 1 kalkunfilet (ca. 1 kalkunfilet (ca
Del opp det ferdigtilberedtekalkunkjøttet i biter (alternativt erstatt det med hvitt kyllingkjøtt fra en grillet kylling (fås kjøpt billig på diverse matbutikker))