Klippfisk er en råvare vi nordmenn er alt for lite flinke til å benytte oss av. Mange forbinder kun klippfisk med retten Bacalao - men dette er en fantastisk råvare en kan lage så uendelig mye godt av
+ Jeg pleier å tenke protein, fett og grønnsaker når jeg lager et måltid. Jeg har fått noen forespørsler om innlegg i det siste, blant annet om en guide til nyttige basisvarer, og om hvorfor jeg velger naturlig sminke og hudpleieprodukter
Klippfisk kan brukes til mer enn den typiske tomatbaserte bacalaoen. Deretter saltes fisken i store runde stabler, og slik blir den liggende til fisken er saltmoden, fast
Det er litt ordnings med å kutte opp grønnsaker og brune kjøttet på utsiden, men så fort alt er i gryta skal den stå å putre og «lage seg selv» i noen timer
Bacalao. mai kake, bacalao, balsamicoeddik, blomkålsuppe, blomkålsuppe med bacon, blomkålsuppe med chorizo, blomkålsuppe på 1-2-3, chicken satay, Chicken satay grillspyd, cottage pie, fisk til fest, fiskegryte, grillede kyllingspyd, grillmat, høy pavlova, indrefilet av svin, kake til 17 mai, kjøttfri mandag, kjøttfri middag, kjøttsaus med potetmos, kremet blomkålsuppe, krydderurtemarinade, kylling med peanutsaus, kylling satay, kyllingspyd, mager blomkålsuppe, mai, maimat, malaysisk mat, marinert indrefilet, marinert indrefilet av svin, marinert kylling, mozzarella, mozzarella basilikum og tomat, mozzarella og tomatsalat, pai, pai med grønnsaker, pai med halvgrov paibunn, paibunn, parmesan, pavlova, pavlova med friske bær, pavlova med norske bær, pavlova myk inni og sprø utenpå, pavlova rødt hvitt og blått, peanutsaus, salat med balsamicoeddik, sommersalat, sunn blomkålsuppe, timianmarinade, timianmarinert indrefilet av svin
Vel verdt pengene, veldig god på smak, men litt lite og altfor store biter med fisk og grønnsaker. Bacalao stod på menyen, men litt skeptisk til kjøkkenet