Denne suppen her har noen ingredienser som er basis og så kan man tilføye eller bytte ut alt etter hva man har i huset, derfor er oppskriften egentlig bare veiledende
Vi bruker grønnkål i supper og gryter, i salater og i wok. Her i huset har vi fråtset i grønnkål en tid, og grønnkål er full av vitaminer og mineraler, og utrolig godt og lett å anvende
Jeg skulle gjerne hatt i litt spirer og grønnkål også, men det fant jeg ikke i butikken. Den japanske suppen er så ukjent i Norge at jeg måtte finne på en oppskrift selv
GRØNNSAKSUPPE ER EN DEILIG HØSTSPISE. For å holde kaloriinntaket innenfor de 500 på mine to lavkaloridager i uka, så har jeg tenkt ut noen oppskrifter. Oppskrift på suppe for 1 person. 50 gr grønnkål gir 20 kalorier. grønnkålen renses fra de harde stilkene kuttes og koker med tilslutt i omtrent 3-4 min. 50 gr grønnkål gir
Derfor har jeg også en haug suppeoppskrifter på bloggen, blant annet flere søtpotetsupper. Jeg synes denne suppen er nydelig, det smaker så godt med grønnkålen og kyllingen
Legg deretter grønnkålen på toppen av suppen, og la den dampes myk fra dampen av suppen. I en stor gryte, hiver du oppi alle ingrediensene, utenom cashewnøtter og grønnkål
Stek opp bacon, strimlet grønnkål og sopp i litt olivenolje, salt og pepper rett før servering. Suppe er enkel, billig og god middagsmat som egner seg veldig godt for alle som spiser lavkarbo og sukkerfritt