Ønsker du å spise kortreist gourmet asparges kan du kjøpe den på Skallerød Gård på Jeløy. Du kan selvfølgelig velge å følge oppskriften til punkt å prikke, men jeg var litt redd for at laksen skulle bli «tørr» ved å forsteke den så jeg fulgte oppskriften helt frem til jeg kom til aspargesen og laksen
Tour de Gourmet. Konjakkgravet laks med hollandaisesaus på rugbrødchips. Gravlaks. Dryss litt salt og sukker i bunnen av en form eller på et fat som passer til laksen
Jeg er ingen gourmetkokk, så det var en spennende utfordring å prøve en annen måte å lage mat på. Det ble mye saus til overs, som jeg har lagt i fryseren for å bli laks og skalldyrsuppe ved neste anledning
Jeg brukte cemo gourmet fiskekrydder. fisk, gjerne torsk eller laks. Denne oppskriften fant jeg helt tilfeldig i en lavkarbobok da jeg skulle søke etter litt inspirasjon
Disse nye smakene lanseres til høsten og jeg har allerede funnet mine favoritter blant Sparkling Gourmet som er Green Apple Cucumber, Raspberry Lychee og Yuzu Mandarin
Tour de Gourmet. Laks, wok og riesling på en onsdag. Tour de Gourmet. For noen år siden, var jeg på noe så ekstremt som en tysk festival for karnevalsorkestrere
Tour de Gourmet. Laks, wok og riesling på en onsdag. Det var Christopher Jerner og Frithjof Hungnes som startet mikrobryggerirevolusjonen i Norge og Norden