Bland oljeblandingen godt inn i blomkålen, ha over i en stor ildfast form, vent med parmesan. Her har jeg laget ovnsbakt blomkål, enkelt tilbehør som jeg spiste tilkylling, passer også til fisk
Skulle du ikke få tak i det der du bor finnes det dessverre ikke noe godt substitutt utenom sitron, så da ville jeg heller gjort et mentalt notat om å kjøpe det med neste gang du er i en litt større by og har mulighet til å handle med litt bedre utvalg
Smør/strø/gni krydderblandingen godt over laksen. Som tilbehør denne gangen hadde jeg kjøpt ekte små gulrøtter (ikke falske baby gulrøtter) fra det snåle utvalget til Bunnpris som jeg dampet med salt og litt sukker
Ovnsbakt, krydret tomat er et billig, utrolig enkelt og veldig godtmiddagstilbehør som passer godttil ulike typer kjøtt, fisk og kylling og til både hverdags og fest
Husk å kjøpe kylling som har hatt et godt liv og som slaktes på etisk vis. Du kan gjerne bruke andre typer enn de jeg har brukt her, rødbeter og persillerot er fantastisk godt å bake det også
Fordel grønnsakene, utenom tomatene, i fatet og bland godt. Noen ganger bruker jeg grønnsakene som selvstendige retter og andre ganger bruker jeg dem som tilbehør
Er kalkunen frossen, må det planlegges godt i forveien når den skal tilberedes. Planlegger man godt og tiner kalkunen ferdig i god tid så er det bare å smelle sammen kryddersmøret, ha det over kalkunen, lage stuffingen og å hakke opp rotgrønnsaker
er i utgangspunktet litt lite, men har du nok av tilbehør, rekker det i massevis. Nå på bare få dager ser det ut til at absolutt alle matbutikker har tatt inn dette fantastiske produktet - gode kjøtterstatninger har aldri vært lettere tilgjengelig
Rull kyllingterningenegodt inn i blandingen. Varm en stekepanne godt opp med litt olje oppi. Smør Sriracha-majonesen på begge toastskivene, legg på salat og tilbehør