La småkoke et par minutter Bruk en potetmoser og mos bønnene litt, rør godt, klar til servering. Bruk sausen fra kyllingklubbene over risen og kyllingen, kjempegodt
Fordel grønnsakene, utenom tomatene, i fatet og bland godt. Noen ganger bruker jeg grønnsakene som selvstendige retter og andre ganger bruker jeg dem som tilbehør
Passer godttil sjakkalakka, kokestekebakte grønnsaker eller fattoush. Hva skal du ha som tilbehør. Ta kyllingen ut av beholderen og tilberede den etter eget ønske
Tilbehør. Legg kyllingklubber i en smurt ildfast form. 1 pk rå kyllingklubber. Når det er igjen ca 10 minutter av steketiden, kan du pensle alle klubbene godt med grilloljen. 1 pk rå kyllingklubber
Lag et hull i midten av risblandingen og ha i litt olje og egget og rør godt. Og man kan lage det som en fullverdig middag med litt kyllingkjøtt elelr skine biter oppi, eller som jeg har gjort idag, laget av det jeg hadde i kjøleskapet og det blir en fin tilbehør