Godt tilbehør til biff oppskrifter

Biff med godt følge

Biff med godt følge

Når det gjelder tilbehør er det flust av muligheter, men faste følgesvenner er ihvertfall en form for tilberedt løk, en smakfull saus og noen gode poteter
Biff fajitas med lavkarbo tortilla

Biff fajitas med lavkarbo tortilla

Det klinger godt, og for de av dere som spiser lavkarbo har sikkert tortillaen vært et savn. Lime (godt med noen dråper før du ruller sammen)
Biff med urtekrydder

Biff med urtekrydder

Dersom du skal steke biffskiver anbefaler jeg at du krydrer godt med salt og pepper, og så strør et forsiktig lag basilikum og provencekrydder over biffen
Biff med hvit peppersaus

Biff med hvit peppersaus

Grønnsakene kan du godt steke samtidig i en annen panne. Er du giret på enda mer tilbehør, kan jeg nevne at soppstuing smaker fantastisk til
Bare biff!

Bare biff!

Så er du raus med pepperkverna og peprer godt. Biff er jo lynsnar og lynenkel i utgangspunktet, så kan en gjøre det så komplisert og mer tidkrevende som en bare vil med tilbehøret
Biff Wellington

Biff Wellington

Snurp godt sammen i endene. Tilbehøret skal være som en dansk venn av meg sier, ”nemme kartofler stegt på panden med rosmarin”
Teriyaki biff med løk

Teriyaki biff med løk

Dette var utrolig godt. evt ris som tilbehør. For japanere bruker ikke biff til teriyaki sausen sin. De holder seg stort sett til kylling
Biff Fajita

Biff Fajita

Rømme er også godt til. Fajita er tex-mex, og en avleder av den mexcanske retten arracheras som er grillet oksefilét med tilbehør veldig likt som fajita
Dagen derpå med Biff Tartar

Dagen derpå med Biff Tartar

Godt. Wasabimajones smakte helt himmelsk til og blir herved fast tilbehør i all fremtid. Ja, jeg bruker karbonadedeig til Biff Tartar, spesielt dagen derpå
Biffstrimler & tilbehør

Biffstrimler & tilbehør

Det er vel litt prøving og feiling når det kommer til mageproblemer, men det er iallefall godt å høre om at det går ann å bli bedre
Saken er biff

Saken er biff

) Godt er det hvertfall. Biff med tilbehør. Kok poteter på relativt høy varme (ikke så varmt t de sprekker) til du kan stikke en gaffel/kniv i poteten uten å kjenne noe særlig motstand