Rør kraftig, slik at potetene blir godt dekket og begynner å gå litt i stykker. Siden jeg allerede har sunget min klagesang i dag, så kan jeg nøye meg med å komme med en rask liten oppskrift på lammekoteletter
biff av lam, biff medium done, brød, bulgur, enkel grillmat, enkelt og greit, godt på grillen, grillede grønnsaker, grillet biff, grillet lam, grillet mørbrad, grillet mørbrad av lam med tilbehør, grillet mørbrad med tilbehør, grillmat, grillmat sommer, hvitløksrømmedressing, kjernetemperatur lam, kjernetemperatur mørbrad, kjernetemperatur mørbrad av lam, lam, lam på grillen, lammebiff, marinert mørbrad, marinert mørbrad av lam, mørbrad, mørbrad av lam, mørbrad av lam med tilbehør, medium stekt biff, saftig biff, saftig mørbrad, saftig mørbrad av lam, sennep og honning marinade, sommermat, steketips biff, tips til korrekt steking av biff
Siden kje (geitekilling) var tilgjengelig, brukte jeg like godt det. Jeg må innrømme at jeg ikke har prøvd å grille lam, det blir som regel kylling, fisk, scampi og grønnsaker
Krydres godt med salt og pepper. Lam og fårekjøtt = en smak av norsk natur. Her har jeg kjøpt ferdig marinert fårefilet, men den blir bedre om du marinerer den selv med masse krydder, urter og rødvin, men det er lettere å få tak i ferdig marinert, nå i disse grilltider
Gni den godt utover ribba på begge sider. DETTE ER EN ALDELES NYDELIG MÅTE Å BRUKE LAMMEKJØTTET PÅ,. Kle den ildfaste formen din med folie, dette brenner seg ellers godt inn i forma
men saus og tilbehør smaker vel så godt sammen med både lam og vilt. smaker like godt ute som inne. Her har jeg brukt marinert økologisk ytrefilet av storfe,