Server med sesonggrønnsaker og gode poteter. Gode kjøkken redskaper. Løk, hvitløk, rotgrønnsaker og friske urter gir en nydelig smak og en fantastisk stekesjy du kan lage saus av
Kjempesaftigkylling med masse gode smaker til. Server gjerne med ris og brød til også. Legg alle grønnsakene i bunnen, topp med kyllingfiletene som er saltet og pepret
En leigryte (sett denne i vann på morgningen)1 hel kylling - Gni denne med pepper, salt og spisskummin1 søtpotet - skjær ibiter1 squash - skjær ibiter1 løk - del i 41 liten håndfull rosiner1liten håndfull mandler1 kanelstang1 ts koriander1 ts spisskummin3hvitløksfedd1/2sitron - iskiversalt pepper vannta opp leirgryten fra vannet, legg i grønnsakene og rør godt inn krydderet, mandler og rosiner. Legg på kyllingen og ha på lokket Sett leirgryteni kald ovn og sett den på 250 graderLa den stå i ca 40- 50 minutter 1 hel kylling. 41 liten håndfull. 1 liten håndfull. 1 ts koriander. 1 ts spisskummin. 3 hvitløksfedd. 1/2 sitron - iskiversalt pepper vannta opp leirgryten fra vannet, legg i grønnsakene og rør godt inn krydderet, mandler og rosiner
)Tørk kyllingen godt med kjøkkenpapir. Under flyttinga har jeg "funnet igjen" leirgrytami. Ha irødvinLeggkyllingen oppå grønnsakene, skvis over littsitron, risle over litt god olje, og sett lokket på leirgryta
Dette gjør at den trekker til seg vann, og dampen gjør at maten som tilberedesblirsaftig og god. Her kommer en nydeligkyllingmiddag som er bakt i denne herligeleirgryta