Jeg pleier blande krem og vaniljekrem, men smaker ogsågodt om det ikke er blandet. Det er en myk marengskake (ikke "gjennomstekt" som Pavlova) med vaniljekrem, krem og rikelig med frukt
Heisann, oggod Fredag alle sammen. Det er også ei utrulig enkel kake som ikkje krever for masse tid på kjøkkenet, einaste er marengsbunnen som tar litt tid i ovnen, men da gjer jo man berre andre ting imens
Eg har også laga den med eplesirup vendt inn, det blir knallgodt. Pavlova er ei enkel kake å lage, og ikkje minst lett å ha som glutenfritt alternativ på festbordet
banan i stavmikser og deretter i fryseren har jeg hørt er en svært enkel men god variant. I stedet for å servere godteriog chips kan du smøre speltlomper med philadelfia light, røkt laks og ruccolasalat
Og nå har det vært så varmt oggodt at det eneste jeg har lyst på er enkel mat. Marengskaker passer godt nå på sommeren hvor det er lett å fylle dem med bær og frukt fra hagen
Jeg har ikke brukt det siden barndommen, og da hadde det kun én referanse. Har man allergiske barn, eller tåler man verken mel, melk eller egg, skjønner jeg at ferdige produkter er en enkel løsning