Et dryss med valmuefrø eller sesamfrø gir god smak og ser dekorativt ut. God søndag. Disse rundstykkene smaker nydelig og ser akkurat ut som vanlig finerundstykker, men inneholder mer fiber enn grovbrød, og har betydelig lavere GI
Ha så i de øvrige ingrediensene og elt godt sammen med hendene eller i kjøkkenmaskin, den skal være ganske så fast, du må muligens justere med væske og mel for å få en fast deig, da det er stor forskjell på meltyper i kontakt med væske
Skum godt underveis. Servér suppen kokende varm med flatbrød, loff eller rundstykker ved siden av. Press farsen ut av hullet og bruk en kniv for å kutte av farsen slik at det blir fine boller
En deig av fint hvetemel, som en kan lage finerundstykker, horn, loff eller annen fin småbakst av. Trill glatte sprekkfrie rundstykkerog legg dem på smurt eller bakepapirkledd bakeplate
er det noen elever som faktisk trenger trening i, og informasjon om, et kosthold som passer for dem, med gode oppskrifter og tips med hjelp fra læreren, er det vel netopp allergi-og/eller-intoleranse elevene…
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Hell litt god olivenolje over pizzabunnen, dryss over litt flaksalt og legg. Trill ut en lang pølse og del opp i passe lengder til pølsebrød, rundstykker
Elt godt sammen, dekk til og sett til. Deigen er en god deig til å trille ut på plate med litt. Loff. ) Rør sammen, tilsett fiberhusk og jyttemel og la
Bokhvete gir en rustikk, landbrødlignende smak, og i tekstur og utseende minner disse meg litt om det som ble kalt finbrød eller alminnelig brød i gamle dager, (dvs et fint brød laget av hvetemel og byggmel, litt gråere og tettere enn en loff, men med god smak)