minst 5 min i kjøkken maskin, tilsett ev. Smelt smøret og ha i melk og varm til fingervarmt, ca 37 oC. Rør gjæren ut i litt av melkeblandingen og ha alt over i en bakebolle
Oppskriften er inspirert av en oppskrift jeg fant fra Wencheskjøkken (gmn). Det er fort gjort å gå lei den tradisjonelle maten, og det kan være vanskelig å komme på nye ideer
Rør sammen, tilsett fiberhusk og jyttemel og la kjøkken maskinen gå i ca 5 - 8. Tips. Til fine hveteboller tilsett 1 ½ dl sukker og 1 ts kardemommme og bruk
Gjest på kjøkkenet er Torunn Nordbø, Opplysningskontoret for brød og korn. 5 minutter i kjøkkenmaskin. Dekk over med et kjøkkenhåndkle og en plastpose og etterhev i 45 – 60 minutter. 5 minutter i kjøkkenmaskin)
Dag Einar Tjersland fra restaurant Baltazar besøkte Wencheskjøkken i dag, og. bød på denne salaten. Den kan serveres som en liten forrett eller dessert
Besøk av Rachel Khoo, forfatter av kokeboken ”Et lite kjøkken i Paris”, Versal. Forlag. Pensle formene med mykt smør og dryss med kakaopulver, hell ut overflødig