Til 10 rundstykker. Til 10 rundstykker. Disse rundstykkene er veldig smakfulle og saftige. Du kan like gjerne lage dobbel porsjon, for de er helt supre å ha i fryseren
Oppskriften fant jeg på Elin sin fine blogg, og orginalen er funnet i en utgave av Hjemmet. Endelig har jeg funnet en oppskrift på glutenfrierundstykker som også min kjære likte
God morgen, fine mennesker. Jeg hadde ufattelig lyst på ferske rundstykker til frokost, men kunne ikke tillate meg å bruke tid på å bake når jeg burde hatt hodet langt ned i bøkene
Derfor ble gleden stor da jeg plutselig oppdaget noen fine brune poser i glutenfri-hylla i butikken. Å bake ting selv var heller ikke bare-bare, og resulterte i en rekke flate og steinharde brød og rundstykker
Det fine med mandelmel er at det holder en god og mett leeenge, og det merket jeg med disse rundstykkene at jeg ble mett fort og metthetsfølelsen sitter lenge i kroppen
*** Fine og fryse. Mine Fantastiske Grove Rundstykker med Skinke og Ost. Nydelige rundstykker fulle av skinke og ostebiter ,med hele korn og grovt mel Kan spises til alt og til alle anledninger
I denne retten har jeg gratinert kongekrabbe med blåmuggost og vårløksmør og servert med en frisk salat og glutenfriefinerundstykker med restene av vårløksmøret
Jeg regner med at mange av dere har prøvd denne oppskriften da den er veldig populær - nemlig God Morgen Norge Wenches oppskrift på glutenfrierundstykker og boller
Kjempe fine bilder. Alfa omega for at eg skal spise ei typisk brødmåltid, vanligvis fordrar eg ikkje brød/rundstykker/scones - men dei få typane eg liker må smake skikkelig og vere sprø