Jeg kan tenke meg at disse passer veldig godt som tilbehør til en kremete suppe eller middag med en deilig saus der du kan bruke brød/bolle/rundstykkene til å suge opp restene av suppen/sausen
Jeg elsker kumler og da gjerne på "trøndersk" vis med stekt flesk og søt brunost saus. Melk til passe tykkelse ( tykner etter hvert så må stadig ha litt mer melk i sausen)
litt sukkerkulør (eller glutenfrisoyasaus eller tamari). Jeg bruker også litt grønnsaksbuljongpulver, og da velger jeg det som finnes i glutenfrihylla i butikken, fra Helios eller Naturata
Disse er sukkerfrie, glutenfrie og veganske. Pannekaker med fruktig sjokoladesaus. Bokhvete er glutenfritt og rikt på protein, jern, magnesium og B-vitamin
eks spelt eller glutenfritt). Lag sausen etter oppskrift. eks spelt eller glutenfritt). RisOpprskrift på sursør saus her Tilsatte 1/2 paprika og 1/2 boks med ananasbiter + litt saft
Jeg brukte ferske naturelle svinekoteletter i hjemmelaget brun saus, som også er glutenfri. Jeg lager helst glutenfritt, da magen blir ikke så 'glad' av hvetemel
Siden byggryn ikke er glutenfri, hadde jeg fullkornsris til. Sitrongresse deles i grove biter og has i sausen i den ildfaste formen slik at de lett kan tas til side når man spiser
Men husk at mange av disse kan inneholde hvetemel, så sjekk om du trenger glutenfritt. Det skal gjerne ikke mer til en å dele fisken opp og lage de som fiskepinner og ha en deilig Hollandaisesaus til så liker man fisk like vell