Jeg kan tenke meg at disse passer veldig godt som tilbehørtil en kremete suppe eller middag med en deilig saus der du kan bruke brød/bolle/rundstykkene til å suge opp restene av suppen/sausen
Melk til passe tykkelse ( tykner etter hvert så må stadig ha litt mer melk i sausen). Jeg elsker kumler og da gjerne på "trøndersk" vis med stekt flesk og søt brunost saus
Tilsett olivenolje eller kokosolje i en stekepanne. Sjokoladesausen lages enkelt ved å blende bananbiter, most jordbær, kakao og ønsket søtning til en jevn saus
Blend på full guffe i noen minutter til du har en god og kremete saus. Her trenger man noe som heter tapiokamel, et glutenfritt mel som ofte brukes i glutenfri bakst, sauser og supper for å skape en tykkere konsistens
Jeg brukte ferske naturelle svinekoteletter i hjemmelaget brun saus, som også er glutenfri. Jeg lager helst glutenfritt, da magen blir ikke så 'glad' av hvetemel
Uten kakaosmøret blir denne karamellen flytende, som saus. Jeg har en real godbit til dere idag. Jeg pensler et tynt lag kakaosmør på bunnen etter steking
Ha i tomatene, vann, gulrot og squash og la det putre lenge sammen med krydderet før du kjører det i blenderen, tilsett det stekte kjøttet som denne gangen alt var stekt i løk og tomatsaus
Juicerestene kan også brukes, for eksempel som dressing/saus eller i bakst. Mandelrestene brukes i all slags baking og veldig ofte til barer som jeg spiser til mellommåltid