Sunnere pizza - kan gjøres glutenfri. Jeg spiser mye pizza. Jeg elsker pizza faktisk. Og selv om jeg er typen som kan spise det samme dag ut og dag inn, spiser jeg såpass mye pizza at jeg må variere litt
Fremgangsmåte Elt alle ingrediensene til bunnen sammen til en deig og jobb den utover til en tynn runding på et bakepapir – så tynn du får den uten at den revner, jo tynnere dess sprøere bunn
Fremgangsmåte Elt alle ingrediensene til bunnen sammen til en deig og jobb den utover til en tynn runding på et bakepapir – så tynn du får den uten at den revner, jo tynnere dess sprøere bunn
Ha gjæren og sukker i bakebollen. Her laget vi parmapizza. Rør ut gjæren. Topping er litt revet ost, parmaskinke (litt revet for å enkelere kunne spises), pinjekjernerog mozzarella i tillegg til ruccola når pizzaen er ferdig stekt
Glutenfri øl fra Daura, supergod. * Eg bruker Bjørken potetkaker da dei kun inneheld spor av gluten. Til 4 pizza treng du. Steik videre på 200 grader uten varmluft til osten er smelta (ca 8-10 minutt)