Denne oppskriften har jeg komponert selv, nydelige muffins med litt "pizzasmak". 5 dl lyst mel (feks semper) eller hvetemel. 1 dl glutenfri havregryn eller vanlig havregryn. Fordel i muffinsformer, ha reven ost på toppen og stek midt i ovnen 15-20 min 250 gr 5 dl lyst mel (feks semper) eller hvetemel. 1 dl glutenfri havregryn eller vanlig havregryn
Legg på en skje vaniljekrem på hver muffins og stikk ned et par tre eplebåter. Denne oppskriften gir ca 24 små muffins. 230 g glutenfritt fint mel (jeg brukte Semper mix). Fordel røren i muffinsformene, fyll formene 3/4 fulle. Stek muffinsene midt i ovnen ved 190°C i ca
Bland Semper mel med bakepulver, vanillesukker og evt. En av mine følgere Randi Krog Belseth har sendt meg sin oppskrift på gluten-, laktose- og egg frie muffins