Sønnen min elsker at jeg baker, men glutenfri boller er noe jeg ikke helt har fått teken på enda. Når det tørre er godt blandet med smør- og sukkerblandingen tilsetter du halvparten av egg- og rømmeblandingen
Har du erfaring med å bytte ut til glutenfri mel i denne, eller en av de andre kakene i boken. ♥ Det må mye rødfarge til for at kakebunnene skal få skikkelig rød farge som du ser på bildet
mel av nøtter og frø, (ikke av korn, glutenfritt eller ikke). Så disse kan faktisk spises med relativt god samvittighet, mye egg pluss proteinrike og fiberrike melsorter gjør at ikkeblodsukkeret går helt i taket
Eplemosen gir god smak, fin konsistens og bedre holdbarhet, de er like gode etter to dager, og blir altså ikke så fort tørre som mange glutenfrie kaker
De er kanskje ikke helt sukkerfrie siden det er naturlig sukker i bringebær. Jeg fikk utfordringen med å lage melke-, gluten-, egg og sukker fri kake/cupcakes og den tok jeg på strak arm, jeg fant en oppskrift på vanilje cupcakes som jeg modifiserte til denne med bringebær
Det skulle derimot vise seg at en god del av glutenfrieprodukter inneholder hvetestivelse. Pisk smør, sukker og vaniljesukkerskikkelig hvitt og fluffy før du har i ett og ett egg om gangen
Jeg byttet ut melet med glutenfritt mel. Hell blandingen i eggedosisenRør med en slikkepottmel, salt og bakepulver blandesrøres deretter forsiktig i kakerørenfinrevet sitronskall, sitronsaft og valmuefrø (blå, de hadde ikke svarte)Rør det inn med slikkepottspennende røre