- Elt deigen godt i minst 15 minutter - La deigen heve i i minst 45 minutter - Smør hendene og bordet inn med rapsolje, så ta litt deig og lag boller med hendene
Skrap deigen ned i bollen og dekk med plast. De ser skikkelig gode ut, er absolutt ikke mye fiber i, er søtet med sukker og den glutenfrie originaloppskriften er med melk og smør
Deigen kan også fint mikses sammen for hånd. glutenfri proteinrundstykker. Glutenfri mat. Man hører ofte om at noe smaker "typisk glutenfritt", det vil si tørr konsistens og pulversmak
- Smør deigen utover et stekebrett kledd med bakepapir. Det er viktig at deigen fordeles så jevnt som overhode mulig, ellers vil knekkebrødene kreve forskjellig steketid
Ha deigen over på bakematte eller benk strødd med litt rismel. De aller fleste glutenfrie brødene i butikken har et høyt karbohydratinnhold, og det er jo ikke til å stikke under en stol at mange glutenfrie fabrikatbrød ikke akkurat smaker
La kjøkkenmaskinen gå i et par minutter til den blir det en smidig og god deig. Etter å ha prøvd oppskrifter på tortilla-lefser som både ble helt stive og helt omelett-pannekake har jeg endelig funnet en oppskrift på glutenfrie tortilla-lefser som funker
Deigen ble nydelig å jobbe med, og lefsene veldig gode. Glutenfrie potetlefser stod på menyen. Jeg har ikke fått kvalitetssikret denne deigen siden jeg kun har forsøkt den en gang, men den var så bra at den var verdt å dele