For et par måneder siden fikk spørsmål om å lage bløtkake med multekren uten egg og melk til dåp. 3 1/2 dl hvetemel, kan også bruke glutenfritt. GoogleFacebookPinterestTwitterSkriv utE-post 3 1/2 dl hvetemel, kan også bruke glutenfritt
Sukkerbunner kan brukes til en rekke bløtkaker og marsipankaker. Liker DU bløtkake/marsipankake. 5,4 dl passende glutenfri melblanding (jeg brukte en blanding med hvitrismel, potetstivelse og tapioca. 5,4 dl passende glutenfri melblanding (jeg brukte en blanding med hvitrismel, potetstivelse og tapioca
Sukkerfri, glutenfri og melkefri -. Det er en nøytral kakemiks som man kan lage alle mulige slags kaker med - bløtkake, gulrotkake, blåbærkake, eplekake mm
) Jeg elsker å dele slike oppskrifter med dere av den enkle grunn at det å spise glutenfritt, sukkerfritt og melkefritt verken er kjedelig eller smaksløst
Potetmel er et supert glutenfritt alternativ å bruke i kaker, det gir sukkerbrødet litt mer hold. mai og andre festligheter seg, så med det i tankene har jeg laget en sunnere festkake til dere – nærmere bestemt bløtkake
Den øverste kaken er en god, gammeldags bløtkake med krem, bær og marsipan. Brudgommen ønsket at den de skulle smake på var bløtkake, så da kunne jeg ikke skuffe
heidiskaker - en kakeverden med oppskrifter, tips og inspirasjon :)