Med vanlig bakst kan man bare bruke hvetemel og få et fantastisk resultat, men skal man bake glutenfritt vil en blanding med ulike glutenfrie mel typer med ulike egenskaper være det beste
La baksten i noen minutter på stekebrettet før du tar dem over på en rist for å unngå at de brekker. Spis dem som de er, eller pynt med (sukrin)melis og sukkerfrie non-stop
Masalamagics kikertemel er et proteinrikt og glutenfritt mel av bukkerter, også kalt gramlinser, som i tillegg til indiske sauser kan brukes til jevning av supper, sauser og glutenfribakst
Det vil si at cøliakere blir i hvetestivelsen, presentert for biproduktet av hvetemelet, når glutenet (proteinet som gir smak, konsistens, heveegenskaper og som fungere som bindemiddelet i baksten) er tatt bort
) Også er den glutenfri og melkefri. Kjøpte et lass med epler på tilbud her for et par uker siden, og jaggu på tide å få brukt noen av de før de blit dårlig