La kaken stå tilglasuren har stivnet litt, men ikke helt. Ha i den hvite sjokoladen oppdelt i biter og rør om på svak varme til blandingen er jevn og helt smeltet
Glasur. Pisk egg og sukker til eggedosis. Ha over i en langpanne med bakepapir. Glasuren lager du veldig enkelt, bare ha alt sammen i en bolle og miks godt sammen
og glasuren er bare helt super. Egentlig så er det viktig at dere følger oppskriften nøyaktig for å få et så bra resultat som mulig, for det er mange ting som er lagt opp til at det blir bra resultat
Én pakke "SjokoladekakeLangpanne" fra TORO To pakker "SjokoladeglasurLangpanne" fra TORO To plater Hvit Sjokolade fra FREIA Én plate Melkesjokolade fra FREIA Cake Pops pinner (evt
Med vanlig glasur over, håper det smaker. Fruktspydene slo for øvrig veldig an, så jeg skulle ha laget mange flere – tips til dere som tenker på det, lag mange
Deretter er det bare å helle glasuren over kaken og fordele den jevnt utover med en slikkepott,til slutt har du over litt fargerikt strøssel og vips var kaken ferdig