♦ Om du ikkje er glad i kokossmaken eller ikkje har kokosmelk som har stått kaldt, kan du bruke philadelphia naturell i glasuren istedenfor kokoskrem og kesam
Pisk egg, sukrin, sukrin gold og sukrinmelis til eggedosis med miksmaster. For min del blir det lite tid på kjøkkenet dei kommande dagane, eg skal nemlig tilbringe helga mi i Oslo med gode venninner - noke eg ser veldig fram til
Ostekaken består av mandelbunn, fluffy hvitt fyll og en puddingaktig sitron glasur on top. For variasjon kan du bytte ut sitronen med appelsin eller klementin, og bruke sjokolade kremost (philadelphia) for en sjokoladevariant
Som glasur har man flere muligheter som for eksempel philadelphia sjokolade som jeg har brukt, kokoskrem eller gresk yoghurt med kakao og søtning, eventuelt smeltet sukkerfri sjokolade
Den blei saftig og god, med en søt osteglasur. Avkjøl før du har på glasuren. I går benyttet jeg muligheten til å teste ut en glutenfri og sukkerfri versjon av gulrotkaka mi
Folk liker ulik grad av søtt, og hvor tykk/tynn du vil ha glasuren avgjør du med mengde sukrinmelis. Så legger du over den andre halvdelen av kaka og smører på den andre halvdelen av glasuren
Dette er en stor langpanne)500 g smør500 g sukker6 egg2 dl melk500 g hvetemel3 ts bakepulver5 ts vaniljesukkerskall og saft av to sitronerGlasur. 125 g Philadelphia kremost100 g smør4 dl melis3 ts vaniljesukkerSett ovnen på 175 grader Rør smør og sukker hvitt Tilsett egg, ett om gangen Tilsett saft og skall av sitroner Bland godt og ha dette i en stekeform på bakepapirStek i ca 45 minutter på 175 graderAvkjøl kaken og ha på glasur hvis du ønsker
Men så tok jeg sukrinmelis istedenfor sukrin i bunnen og uten å måle. Heldigvis, for når jeg først har lyst på noe søtt, så har jeg lyst på det uten å vente