Ønsker du å lage en ordentlig fin cupcake er det lurt å gå litt mer grundig til verks med en glasur av “smørkrem” eller “kremost” Her får du oppskriften på en rekke ulike glasurer til enhver smak
Den iskalde vaniljekremen piskes litt med en visp og has i en sprøytepose med en mindre åpning. Vaniljestangen skjæres i to på langs og vaniljefrøene skrapes ut med en liten kniv
Hva tror du om at kaken medglasur kan bakes noen dager i forveien og oppbevares i fryseren, og så settes direkte i kjøleskapet kvelden før den skal serveres - tåler glasuren det
Fyll ca halvparten av hullet medglasurog sett biten på plass. Glasur. Jeg syntes blandingen smakte og luktet litt lite likør etter dette, så jeg tok oppi en liten dasj til med likør
Mens kaken avkjøles, lager du glasuren. Pynt med friske bær og server gjerne med pisket krem. Kari har nylig feiret fødselsdag, og da er det påkrevet med en kake eller to