Jeg ville også finne en glasurmed sjokolade i stede for kakao, og det fant jeg på detsoteliv. Denne kaken er en av de beste sjokoladekakene jeg noensinne har laget, og kombinasjonen av bunn og glasur var veldig godt
Hva tror du om at kaken medglasur kan bakes noen dager i forveien og oppbevares i fryseren, og så settes direkte i kjøleskapet kvelden før den skal serveres - tåler glasuren det
Sjokoladeglasur. Så hvis du vil gjøre det enkelt, kan du jo bytte ut sjokoladekakebunnen med en ferdigmiks, men husk at den hjemmelagde smaken får du bare ved å lage den fra bunnen av
Glasuren lager du ved å smelte kokesjokoladen sammen med smøret. Når kaken med sjokoladekremen har stått kaldt i et par timer kan du lage sjokoladeglasuren
Jeg har økt mengden kokesjokolade noe fra originaloppskriften. Ingredienser, sjokoladekakefyll/glasur. Her kommer enda en sjokoladekakeoppskrift jeg har fra oldemor Harriets kokebok – med noen små forandringer
Sjokoladeglasur. Lagde kaka i stor regulerbar kakekant, på størrelse med vanlig stor langpanne. Settes i kjøleskapet igjen så glasuren får stivne litt før kaka skjæres i biter
deilig, saftig sjokoladekake med masse glasur. Jeg doblet glasurmengden. Da jeg flyttet ut var sjokoladekakeoppskriften noe av det viktigste jeg hadde med meg i bagasjen
Smør et tynt lag medglasur over, slik at fyllet siger ned i kaken og gjør den ekstra saftig. Smelt smør og sjokolade sammen tilslutt og tilsett dette gradvis sammen med melet