Hva tror du om at kaken medglasur kan bakes noen dager i forveien og oppbevares i fryseren, og så settes direkte i kjøleskapet kvelden før den skal serveres - tåler glasuren det
Glasur. Det var noe av det første jeg tok med meg hjemmefra, nemlig mamma som hadde samlet på heftene og jeg tok de vel i grunn uten å spørre…men jeg brukte de flittigere enn henne
Det første strikkemaskintreffet er over, og jeg kan med glede konstatere at det ble meget vellykket. Man kan lære mye om hva slags type de forskjellige matbloggerne er, med å aktivt søke og prøve ut nye oppskrifter fra forskjellige steder
SjokoladeglasurSmelt smør i en kjele. Vend dette i marengsen sammen med vaniljesukker og bakepulver. Tilsett sukker og kokesjokolade og la dette smelte i smøret på svak varme
Som sagt, så sløyfer jeg helst glasuren, for jeg syns det rett og slett blir for søtt men en skikkelig sjokoladekrem vil jeg tro gjør seg sammen med disse muffinsene