Glasert brokkoli oppskrifter

Glasert Svinestek

Glasert Svinestek

Jeg serverte hele ovnsbakte Amandine poteter, helstekt sjampingjong og litt brokkoli. Svinestek må ikke være tradisjonell eller kjedelig
Ukemeny 20/2017

Ukemeny 20/2017

Honning- og sitronglaserte laksespyd med brokkoli. asiatisk marinerte kyllingvinger, cashewnøtter, Cæsarsalat, ceasar salat, cheddar, cheddarost, chorizo, chorizo-sliders, festmiddag, fried rice, glasert laks, Grønnsakssuppe, grønnsakssuppe med rotgrønnsaker, grønnsakssuppe med strimlet svinekjøtt rotgrønnsaker og timian, grillspyd, grillspyd med laks, hamburger, hamburger med chorizo, hamburgerost, havregrynpanerte kyllingbryst, hjemmelaget suppe, honning- og sitronglasering, honning- og sitronglaserte laksespyd, karrimarinade, karrimarinerte scampi, kyllingvinger, laks, laksespyd, laksespyd med brokkoli, langtidsstekt oksestek, lemon curd, marinerte kyllingvinger, mat servert i en ananas, mør oksestek, mini hamburger, minihamburger, oksestek, ostekremdressing, peppersaus
Svin med eple og mozzarella

Svin med eple og mozzarella

Glasert svin med eple og grønn mos 2015-11-17 09. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 400 g ytrefilet av svin 1 eple en håndfull (små) asparges 1 ss sukrin gold 500 g frossenpose med blomkål og brokkoli to never spinat 1 ss smør 100 g mozzarella(kuler) salt og pepper. Kok brokkoli, blomkål og spinat i 5-6 minutter. Håpløs kvalitet på mobilbilder, men det måtte gå fort på grunn av mini som har blitt en liten klatremus 400 g ytrefilet av svin 1 eple en håndfull (små) asparges 1 ss sukrin gold 500 g frossenpose med blomkål og brokkoli to never spinat 1 ss smør 100 g mozzarella(kuler) salt og pepper
Sunn mat til folket!

Sunn mat til folket!

Når kyllingen er nesten gjennomstekt drysser man over litt canderel steviasukker slik at kyllingen blir glasert blank og fin, samtidig som det gir en liten søtlig spiss på det hele
Annapotet

Annapotet

Jeg serverte annapotet til grillet okse ytrefilet med hjemmelaget bernaisesaus, glasert rødløk og kokt brokkoli
FISKEGRYTE MED EN ASIATISK VRI

FISKEGRYTE MED EN ASIATISK VRI

La dem mykne og varmes sakte , de trenger ikke å bli brun, bare glasert. Brokkolien i buketter og vårløken i ringer

Glasert andebryst med brokkolipuré

Anrett anda oppå kålen, brokkolipure ved siden av og sausen over og rundt anda. Ha brokkolien i biter i fosskokende lettsaltet vann, kok i 4 minutter, sil av vannet, kjøres i food processor med smøret, smakes til med salt. 1 hode brokkoli