Glasert svin med eple og grønn mos 2015-11-17 09. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 400 g ytrefilet av svin 1 eple en håndfull (små) asparges 1 ss sukrin gold 500 g frossenpose med blomkål og brokkoli to never spinat 1 ss smør 100 g mozzarella(kuler) salt og pepper. Kok brokkoli, blomkål og spinat i 5-6 minutter. Håpløs kvalitet på mobilbilder, men det måtte gå fort på grunn av mini som har blitt en liten klatremus 400 g ytrefilet av svin 1 eple en håndfull (små) asparges 1 ss sukrin gold 500 g frossenpose med blomkål og brokkoli to never spinat 1 ss smør 100 g mozzarella(kuler) salt og pepper
Når kyllingen er nesten gjennomstekt drysser man over litt canderel steviasukker slik at kyllingen blir glasert blank og fin, samtidig som det gir en liten søtlig spiss på det hele
Når kyllingen er nesten gjennomstekt drysser man over litt canderel steviasukker slik at kyllingen blir glasert blank og fin, samtidig som det gir en liten søtlig spiss på det hele
Anrett anda oppå kålen, brokkolipure ved siden av og sausen over og rundt anda. Ha brokkolien i biter i fosskokende lettsaltet vann, kok i 4 minutter, sil av vannet, kjøres i food processor med smøret, smakes til med salt. 1 hode brokkoli