Staselige gjeddekaker Gjedda er ikke bare stygg og slimete, den har også uhorvelig med bein. Oppskriften er sterkt inspirert av "Gjeddekaker fra Andebu" på matoppskrift Fies notiser
Gjeddekaker i kjøkkenmaskin maskin sammen med salt. kremfløten inn helt mot slutten. 1,5 dl fløte. Oppskrift hentet fra kokeboken ”Vilt og velsmakende ” av Brith Bakken, TV2.no
Gjeddekaker (Akershus) Elt inn potetmelet og spe deigen dråpevis med melk. Når deigen er glatt, tilsettes egg og fløte. Smak til med salt og pepper Varden.no
Fiskekaker med reker eller Gjeddekaker med krepsehaler. Istedenfor fløte så kan du bruke melk. Gjeddekakermed krepsehaler. Bare sånn til informasjon, gjeddekaker er helt fantastisk Godt Drikke
Gjeddeboller (Østfold) Kjør farsen i foodprocessor med egg, fløte, salt og pepper til en glatt masse. Sikt og smak til med gressløk, salt og pepper Varden.no
Gjeddekaker fra Andebu (Vestfold) Spe med melk eller fløte, litt etter litt, under omrøring. Man skal ikke glemme at det finnes et "innlands-Vestfold" med fisk fra vann og elver Varden.no
Gjeddekaker og spinat med ostesaus Hell forsiktig i den kalde fløten, gjerne litt om gangen, så deigen fortsatt er fast i konsistensen. Skjær gjedden i fingertykke skiver, og smaksett med salt, pepper og revet muskat Varden.no