Det var dermed helt klart at det måtte bli bær i geléen vi hadde planer om å ha til dessert i dag. 1 liten skål med skogsbær. 1 liten skål med skogsbær
Rør med en tresleiv og rør hele tiden til den tykner litt. Gele. Vaniljesaus. Settes kaldt 4-5 timer til geleen er stiv. #hashtag #blogg #helse #mat #oppskrift #kosthold #hverdag #inspirasjon #sol #sommer #mamma #familie#dessert #gele #utensukker 7 dl vann
Hjemmelaget jordbær og sitrongelè medvaniljesaus. Start med å koke opp bærene og tilsette søtning. Helt ærlig er jeg mer glad i sausen enn gelèen, så det ble vel heller vaniljesausmed litt gelè for min del
Jeg ble en anelse kokt i bunaden, men det er så sjeldent jeg får gått med den så det får jeg tåle. Vil du ha vaniljesaus til, har jeg en supergod oppskrift her
Man kan nesten ikke spise gelé uten vaniljesaus eller krem, så jeg gikk for den enkleste og mest proteinrike versjonen jeg kjenner til – propud vanilje
Serveres medvaniljesaus. For de små barna kan det være gøy med sugerør i geleen. Hakk opp geleen i glasset, rør rundt litt vaniljesaus og så blir garantert de små glade