Det er en rullekake, fylt med krem med karamellsaus og mandler på toppen. Den oppskriften er egentlig fra en kake som kalles svinekam (forferdelig navn på en så god kake forresten), som jeg fikk av en kollega i 1987. 2 kopper sukker. 2 ss vann. Avkjøl og hell 2 ss karmell saus over phirni. 2 kopper sukker
Hamburgerrygg er lettsaltet, røkt, kokt svinekam, ferdig til å spises uten tilberedning. Varm ovnen til 225 C. Stek den i ca 25 minutter til butterdeigen er blitt sprø og gyllen
Skjær sideflesk eller svinekam i små terninger. Sett ovnen på 200 C. Pensle de uthulte squashene med litt olje, legg dem i en ildfast form og sett dem i ovnen 15-20 minutter, slik at de blir nesten møre. Ta ut de halve squashene, øk ovnsvarmen til 225-250 C. 2 løk 150 g sideflesk eller røkt svinekam. 2 krm pepper. 2 dl revet ost