F. y. l. t. e. p. a. r. i. k. n. s. m. f. u. o. g. ,. d. v. J. h. j. H. ø. D. b. q. c. å. æ. P. E. 4. 3. 1. 8. 5. /. 2. 0. L. K. -. T. B. S. A. I. @. #. d l
paprika (tyrkerne har til og med en egen type som brukes til nettopp dette, litt mindre og med mye tynnere vegger enn paprikaene vi er vant til i Norge), squash, aubergine, tomat, løk – ja, som det så ofte er er det bare fantasien som setter grenser
Det mest populære er aubergine, paprika, okra og karela som ikke har et norsk navn. Skyll squashenog del den i to, hul ut det myke fruktkjøttet og stek det med løken
Kutt paprika i små biter eller tynne strimler. Det finnes forskjellige typer, i denne oppskriften bruker vi flaskegresskar, eller butternut squash som det også kalles
Legg løk, brokkoli, paprika, og søtpotet i et ildfast fat, strø over kumminfrø og drypp over oljen. I følge Store norske leksikon er pirog en russisk nasjonalrett som består av to lag med paideig, fylt med kjøtt, fisk, grønnsaker, egg eller sopp
Fyll paprikaen deretter med blandingen og topp med osten i biter. Men her har dere i hvert fall en ny oppskrift som er super lett og god, og den tar heller ikke lang tid å lage når du allerede har kokt og gjort klar risen
Til grønnsaker tok wokede ( hvitkål, vårløk, paprika, gulrøtter, squash, champinjong). Fylte kyllingfiletruller med marinerte ovnspoteter og chorizo-ostesaus
Hakk innholdet av auberginen, tomater, paprika, hvitløk ogsquash i små biter, og stek litt i olje. Del auberginen i to deler på langs, og skrap ut innholdet