Jeg stekte i tillegg opp litt sopp og lagde en frisk salat av ruccola, sukkererter ogpaprika. Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletene medkremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Kyllingfilet fyltmed Tine Kremost, pesto og soltørkede tomater. Skjær et fint snitt i kyllingfileten, så du får en liten "lomme" hvor du kan fylle kremosten, pesto og soltørkede tomater
Tykk rømmesaus eller remulade i agurkskåler, fyltmed kokt egg, røkt eller gravet laks. Her med edamame bønner(eller grønne erter), mais, potetsalat(bland poteten du har gravd ut medsoyakremost, kremost, krydder, urter osv) ogpaprika krydder
MenyGrissini med ruccola ogspekeskinkeFylt kyllingfilet med soltørket tomat, basilikum og parmesanScampiTomat og mozzarellasalatAppelsinaioliPestoSvinefilet medbaconOvnsstekte poteter med parmesan og pinjekjernerGrillede grønnsakerTzatzikiEn sukkerbit, en sjalottløk og rødvin sausSjokoladefondantGrillet ananasGrissini med spekeskinke og ruccolaRuccolaSpekeskinke, helst lange skiverGrissiniSlik gjør du
Rør sammen hvitløk,urter og soltørket tomat i kremostenog smak til med salt pepper og sitronsaft. Pensle et tynt lag med honning på baconskiveneog strø på krydder