Gir åtte fyltepaprika. Mor, og eventuelle jenter i familien, står gjerne på kjøkkenet hele dagen for å lage disse små smaksbombene i forskjellige varianter – fylt ikke bare med ris, krydder, urter og kjøtt, men også med en hel masse kjærlighet og omtanke
Du kan fylle dem med nesten hva som helst, og i denne oppskriften har jeg valgt å bruke løk, fetaost, vegetarf'ärse/kjøttdeig og deilige urter som får godgjøre seg i litt fløte
Stek kjøttdeigen, eller annen type kjøtt. Fyltpaprika kan varieres på utallige måter, med tacokrydder, med ost, med guacamole, med tomatpure, med oksekjøtt, med kylling, vegetarisk, med ris
Bland kjøttdeig, kremost, pesto og ris og fyll paprikaene. Vi har tidligere servert disse med kjøttdeig, men i dag kjøpte vi vegetarkjøttdeig for å se hvordan det ble
I dette tilfellet er det en stor bifftomat og en grønn paprika, som har blitt fylt med en risblanding, med masse aromatiske krydderurter, og deretter bakt i ovnen til grønnsakene er karamelliserte
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Krispy hjertesalat fylt med kjøttfyll av svinekjøtt, sprø grønnsaker og toppet med sesamfrø og chili- og soyasaus - denne enkle retten er god som kveldskos eller enkel middag, men passer også perfekt som forrett
Tilsett litt "garam masala" kryddermix, litt paprikapulver og kanskje litt chilli (om du tørr. Stek løk, hvitløk og kjøttdeig brunt i en panne med litt rapsolje