Det som tar lengst tid med denne oppskriften tipper jeg er å få tak i formloff. Hvis du ikke får tak i formloff er det fullt mulig å bruke vanlig loff eller mellomgrovt formbrød
200 gr champignon4 stilker stangselleri1 eple2 løk1 ss smør2 ts tørket salvie2 ts tørket timian150 gr bacon4 skiver loff/lyst brødSalt og pepper2 dl kyllingfond/kraft/buljong. kjøtt, ved 170 °CBeregn en halv time ekstra for fylt kalkun
Slik gjør du Kutt tykke loffskiver og del disse på tvers så du får to trekanter av en brødskive Ta en skarp kniv og kutt inn på langs i midten av innmaten i skiven så du får en lomme Ha nuggati på en kniv og fyll lommen i skiven
Fylt krabbeklørne med krabbekjøtt ♥. Server med en båt sitron, god loff og smør. Kongekrabbe, også kjent under navnet kamtsjatkakrabbe og russerkrabbe, er en storvokst krabbeart som hører til gruppen med trollkreps
Jeg fylte en kremsprøyte med yoghurt kremen og la den litt i fryseren før servering. Du bruker det brødet du liker, men det skal sies at loff (feks glutenfri laget med rismmel eller kokosmel) gir et fint resultat
Prøv disse fylte squash-burritoene i stedet. Den kan minne litt om en rar liten loff når du tar den ut av pakken, men når du skjærer den opp ser du at den består av masse hele soyabønner
Og det hele startet faktisk bare med at jeg skulle bruke opp litt innmat fra en fyltloff. (bruk gjerne litt mer om du vil)Mykt smør til å smøre loffen med