Fyltkyllingfilet. Her er det parmesan kombinert med paprika og hvitløk som gjør kyllingfileen velsmakende og med herlig crunch som både store og små setter pris på
Kyllingfilet er noe man kan bruke til mye rart. Ost, eksempelvis pecorino eller parmesan. Denne gangen fylte jeg de med med mangold, har fåremelksost og et lite dryss brødsmuler
Ovnsbakt ratatouille med krispy parmesan kylling og feta fylt oliven. Etter 20 minutter hadde jeg kyllingfilet i ovnen som jeg strødde parmesan og pepper over
MenyGrissini med ruccola og spekeskinkeFyltkyllingfilet med soltørket tomat, basilikum og parmesanScampiTomat og mozzarellasalatAppelsinaioliPestoSvinefilet med baconOvnsstekte poteter med parmesan og pinjekjernerGrillede grønnsakerTzatzikiEn sukkerbit, en sjalottløk og rødvin sausSjokoladefondantGrillet ananasGrissini med spekeskinke og ruccolaRuccolaSpekeskinke, helst lange skiverGrissiniSlik gjør du
Hovedretten var kyllingfilet som jeg fylte med gräddost og parmaskinke, krydret med salt og pepper og stekte lett i panna før jeg lot den steke videre i ovnen
Varm smør i panne og brun de fyltekyllingfiletene samt kyllinglårene på alle sider. Ved servering legges kyllinglår og fylte fileter på varme tallerkener med de stekte gnocchi-bitene rundt
LørdagFyltkyllingfilet med herlig middelhavssmak er sunt, lett og lekkert - En ellers litt smakløs kyllingfilet blir med noen få grep en herlig smaksopplevelese
Disse ravioliene er fylt med spansk skinke, soltørkede tomater og parmesan. Ravioli er små pastaruter/rundinger som er fylt med enten kjøtt, ost eller grønnsaker og som blir kokt i vann
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter