Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletenemedkremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
MenyGrissini med ruccola ogspekeskinkeFyltkyllingfiletmed soltørket tomat, basilikum og parmesanScampiTomat og mozzarellasalatAppelsinaioliPestoSvinefilet medbaconOvnsstekte poteter med parmesan og pinjekjernerGrillede grønnsakerTzatzikiEn sukkerbit, en sjalottløk og rødvin sausSjokoladefondantGrillet ananasGrissini med spekeskinke og ruccolaRuccolaSpekeskinke, helst lange skiverGrissiniSlik gjør du
Varm smør i panne og brun de fyltekyllingfiletene samt kyllinglårene på alle sider. Ved servering legges kyllinglår ogfylte fileter på varme tallerkener med de stekte gnocchi-bitene rundt