Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletenemed kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Kutt en liten lomme ikyllingfileten og legg inn en skivebrie, salt og peppre på begge sider. Nå blander du alt sammen med en god hånd salat og skviser over sitron
Jeg fylteminemed stekt kyllingfilet, bacon, mango og avokado, og det var en nydeligkombinasjon. Jeg fylteminemedkylling, bacon, mango, avokado og chilli- og korianderdressing
Kyllingfyltmed fransk ost, italiensk tomat og koriander, som blir mye brukt i det asiatiske og. Surr bacon rundt kyllingfileten og fest medtannstikkere
Kok ris og asparges/brokkoli, steiksjampinjong. Kesam-dressing. Bland alt som står over ioppskriften. Skjær kyllingen på langs oppå, smør Philadelphia ost i, surr 2 baconstriper rundt hver filet, legg iildfast form iovnen, 200gr i 30 min ca
fest de medtannstikkere eller surr bacon/spekeskinke rundt dem. Krydre dem godt med salt og pepper på begge sider og brun dem raskt på hver sideiei stekepanne, legg dem over i en ildfast form og stek videreiovnentil de er gjennomstekt