Kokt, fyltkylling med pesto og urter, du kan bytte ut fyllet med det du vil ha. Pakk av aluminumsfolien og vent til de har blitt litt avkjølt før du skjærer kyllingen i skiver
På stekeplaten hadde jeg også brokkolibuketter, paprika delt i to og fylte sopp. Jeg krydret den med Santa Maria Tapas spize mix, stakk termometeret inn i den tykkeste delen og la kyllingen på en stekeplate
Under ser du tre ulike pita, fylt med ost, spinat og løk, samt dolmades, marinerte vinblader, fyllt med ris eller ris og kjøtt, samt en krydderblanding
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Det ble fortløpende fylt på med mat, og betjening serverte fra varmrettene. Jeg valgte en risrett med kylling som var passe krydret, og fikk med en saus med yoghurt og mynte, som var deilig å ha på risen
Kjøttboller med sitrongress og korianderStekt brokkoliSteinbit med smørbakt purreMandelpanert scampiMango og ananassalsaVårruller med grønnsaker og sjømatAsparges med filobunn*Fyltekylling overlår*Maki*Laksekaker*oppskriftene finnes på bloggen fra før
MenyGrissini med ruccola og spekeskinkeFyltkyllingfilet med soltørket tomat, basilikum og parmesanScampiTomat og mozzarellasalatAppelsinaioliPestoSvinefilet med baconOvnsstekte poteter med parmesan og pinjekjernerGrillede grønnsakerTzatzikiEn sukkerbit, en sjalottløk og rødvin sausSjokoladefondantGrillet ananasGrissini med spekeskinke og ruccolaRuccolaSpekeskinke, helst lange skiverGrissiniSlik gjør du
Vårruller med andLaksekaker med chiliGrønn salat med pistasjenøtter og granateplekjernerHonningglaserte fyltekyllingoverlår med pistasjekjerner og kardemommeI tillegg laget jeg vermicellisalat med reker og and, fylte minipaprika med auberginer og kamskjell på søtpotetmos
Kjøttboller med chili*Scampi med sweet chili*Tomatfyltkylling*Svinefilet med spekeskinkePai med spinat, paprika og løkOvnsstekte totenpoteter*Kikert og avokadosalatFalaffelGrønn salatTomatsalat*Tomatsalsa*Appelsinaioli*UrterømmeFoccaccia*Noen av oppskriftene har jeg laget tidligere, mens en og annen rett var helt ny